Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΑΞΙΔΙ !!!!



ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ Γ’1.
    Το ταξίδι της Γ’1 ξεκίνησε 11 Σεπτέμβριου του 2013, με ένα λεωφορείο.
  Αρχηγός μας ήταν η κυρία Ντίνα και οι υπόλοιποι 20 μαθητές επιβάτες.Μετά από 7 μέρες  φτάσαμε στη χώρα της Γλώσσας.Εκεί συναντήσαμε μια τρομερή καταιγίδα ρημάτων!Μερικοί κρατούσαν τις ομπρέλες του διαβάσματος,άλλοι φορούσαν αδιάβροχο κι άλλοι έτρεχαν εδώ κι εκεί.Ήταν μια τρομερή καταιγίδα!
Μόλις κόπασε αυτή η καταιγίδα των ρημάτων συνεχίσαμε για την χώρα των Μαθηματικών, εκεί γνωρίσαμε κάτι ανθρώπους που τους λέγανε πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις. Μαζί τους περιπλανηθήκαμε  στους πολλαπλασιασμούς και διαιρέσεις  με διψήφια κεφάλια,  ήταν ένας αγώνας δύσκολος για εμάς. Κάποιες φορές νικούσαν αυτοί και άλλες φορές εμείς.
Μετά από πολλούς μήνες παραμονής στην χώρα των Μαθηματικών, συνεχίσαμε το ταξίδι μας στην χώρα της Ιστορίας, εκεί συναντήσαμε τον Οδυσσέα και τον Ηρακλή. Ρωτήσαμε τον Ηρακλή πώς κατάφερε και πέρασε νικητής όλες αυτές τις δοκιμασίες. Ο Οδυσσέας μας πρότεινε να διαγωνιστούμε στην Ιστορία. Τα τεστ ήταν πολύ δύσκολα,  μερικές φορές και άλλες πιο εύκολα, χρειάστηκε πολλές φορές να συνεργαστούμε

με επιτυχία, τελικά τα καταφέραμε και προχωρήσαμε στην χώρα της Μελέτης.
Ήταν μια παράξενη χώρα με πολλά λουλούδια και ζώα εκεί μάθαμε για τον πολιτισμό, δικαιώματα και υποχρεώσεις των ανθρώπων. Ακόμα μάθαμε για την διατροφή μας και τον υπερκαταναλωτισμό. Φύγαμε με πολλή γνώση, έτσι το λεωφορείο μας το ονομάσαμε «ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΤΗΣ ΓΝΩΣΗΣ».
Το ταξίδι μας τελείωνει στην χώρα της Ευέλικτης Ζώνης, εκεί μάθαμε να φτιάχνουμε κουλουράκια  και να ζυμώνουμε ψωμί. Δοκιμάσαμε τον αρακά και τα μακαρόνια με μαρουλοσαλάτα, για μερικούς ήταν τα πιο νόστιμα φαγητά για άλλους όμως!!!!!!
Αυτό το ταξίδι με το λεωφορείο της γνώσης κράτησε δέκα μήνες, ήταν ένα υπέροχο, διασκεδαστικό αλλά και δύσκολο ταξίδι που δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ γιατί βγήκαμε ΝΙΚΗΤΕΣ!!! 
   Ιωάννα Μπεϊνογλου

Κατερίνα Κοτρόζου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου